Laser behandling : En smärtfri tandbehandling

Karies brukar innebära smärta, svettningar och ångest. Ett besök hos tandläkaren eller tandhygienisten har i alla år varit symptomatiskt med panikkänsla och rädsla. Men inte längre. Vi fixar det med laser.

Det behövs ingen bedövning. Dessutom slipper det fruktansvärda ljudet och skakningarna från borren. Istället är det ett lugnt ljud från lasermaskinen.

Vid rotbehandlingar kan laser användas som ett komplement för att få bort infektioner. Rotfyllningar var mycket svåra att göra förr, det var svårt att få bort bakterierna och nästan omöjligt att komma åt på djupet.

Lasern fixar det lätt. Vad gäller operationer på tandköttet och tandben så läker det mycket fortare efter laserbehandling.

Smärtfri tandvård.
Förebyggande behandling hos barn utan smärta.
Metod verksam mot bakterier & virus.
Oralkirurgiska ingrepp.
Skonsam behandling mot vävnaden.
Borttagning av karies hos barn och vuxna.
Rotbehandling och rotfyllning.
Behandling av tandkött, herpes och förkylningsblåsor med vår laser.
Friska tänder frisk kropp

UNDERSÖKNING

Du sparar både tid och pengar när du regelbundet genomgår en undersökning minst en gång /år.

På det första kontrollbesöket går vi igenom patientens behov och önskemål i fråga om vård. Kontrollen innefattar en bedömning av karies, tandköttssjukdomar och bettet samt munnens slemhinnor, tungan och munbotten. Käkledernas och tuggmusklernas funktion utreds också. Undersökningen kompletteras vid behov med röntgenbilder, som till exempel visar hål som döljer sig under fyllningar och symtomfria infektioner i rothuvudet.

Regelbundet munvård är en grundförutsättning för en välmående kropp. Vi erbjuder en individuell skräddarsydd vårdplan och kostnadsbedömning.Ju tidigare problemen upptäcks, desto enklare och billigare blir behandlingen.

Drop in: Vi tar panoramabilder även för patienter med remiss från andra tandläkare, utan förbeställning.

Våra tandläkare bedömer behovet av vård efter person.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *