Vad hände med karma?

På min firma har chefen bestämt sig för att installera en hjärtstartare. Jag vet inte om det är för att medelåldern börjar bli lite väl hög eller om det är för att han vill ha bättre PR utåt. I alla fall så fick vi en hjärtstartare uppsatt på väggen i fikarummet. Alla var sen tvungen att gå en endagskurs för att lära sig hur man ska använda den om det blir så, gud förbjude, att någon akut behöver få igång sitt hjärta igen. Vi åkte ut i grupper om 5 till kursen där vi först fick lite information om hjärtat och sen om apparaten.

På eftermiddagen sen fick vi praktisera våra kunskaper. Vi fick jobba med dockor, vi fick lära oss HLR osv. Det hela var jätteintressant. Men när jag som bäst höll på och försökte få liv i en docka så fick jag som blixtar i armen. Det typ ryckte till. Det var en väldigt obehaglig känsla. Dagen efter var det fortfarande inte bra. Jag var liksom väldigt stelt och jag hade svårt att röra den.

Jag hade svårt att jobba och blev därför orolig. Jag gick till vårdcentralen och de kunde snabbt berätta för mig att jag hade fått en golfarmbåge. Nog för att jag har ett kontorsjobb som är statiskt och inte alls ”bra för kroppen” men jag trodde inte att jag var så här känslig. Vårdcentralen sa att man kan känna sig svag när man greppar saker och man kan uppleva den smärtan som jag kände. Det finns vissa kliniker som man kan gå till för att få rehab. Han gav mig ett par bra namn som jag ska kontakta. Jag hoppas detta försvinner snart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *